Direct naar de contentDirect naar de footer

Hostel Enschede

Hostel Enschede? Voor een betaalbare overnachting hoeft u uw zoektocht niet te beperken tot hostels. Bij Van der Valk Enschede bieden wij hele betaalbare kamers. Daarbij geniet u ook nog eens van heel wat luxe! Duik lekker in onze comfortabele bedden en maak gebruik van onze vele faciliteiten tijdens uw vakantie. Een hostel in Enschede is dus echt niet de enige optie als het gaat om betaalbaar en gezellig overnachten. Wij verwelkomen u graag in het Van der Valk hotel in Enschede.

Hotel versus hostel Enschede: geniet van luxe tegen een lage prijs

Een hostel kan een gezellige plek zijn om te overnachten, maar vaak kun je er niet echt genieten van echte luxe. In plaats van een stapelbed in een hostel, kunt u ook kiezen voor een comfortabel tweepersoonsbed bij Van der Valk. U betaalt er niet eens veel meer voor!

Bij Van der Valk staan we al meer dan honderdvijftig jaar voor luxe tegen een nette prijs. Dat maakt het zoeken naar een hostel in Enschede niet langer meer nodig. Wij verwelkomen u graag in ons hotel. Wij beschikken over 152 luxe kamers waar u heerlijk kunt genieten na een drukke dag. Voor het diner kunt u in ons restaurant terecht, waar u zich kunt laten verrassen door onze topchefs. Ook beschikken wij over een prachtig wellness center en zwembad op de twaalfde verdieping. Dat is toch even heel wat anders dan een hostel in Enschede!

Hotel of hostel Enschede: waarom het zo leuk is

Enschede is echt eenmust-seestad. De stad ligt middenin het gezellige Twente en heeft dan ook een bruisende binnenstad. Vervelen zult u zich er niet, want er is genoeg te doen! Enschede barst van de leuke winkels om een middagje goed te shoppen, culturele voorzieningen voor de cultuursnuivers en horecatentjes om even lekker bij te komen. Boek een toer door de Grolsch brouwerij, maak een lekker lange standswandeling of breng een bezoekje aan het Roompot cultuurpark. Geen zin in de drukte van de stad? Dan zijn er genoeg leuke dorpjes in de buurt waar je even lekker aan alle hectiek ontsnapt.

Een hotel of hostel in Enschede is dus een echte aanrader. Voor dat extra beetje luxe tegen een nette prijs kom je naar Van der Valk. Neemcontactmet ons op ofboek direct een kamer. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons hotel!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod