Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Boekelo

Bent u op zoek naar een hotel in Boekelo of omgeving? Het is dan zeker een aanrader om het Van der Valk Hotel Enschede te boeken. Dit hotel ligt slechts op 16 minuten rijden van Boekelo af! Als u kiest voor een Boekelo hotel bevindt u zich in een kleinere plaats. Enschede is een grotere stad waar meer te beleven is! Als u dus een hotel Boekelo en omgeving zoekt, is het verstandig om in Enschede uw hotel te boeken. Het Van der Valk Hotel Enschede is daarbij een uitstekende keuze!

Veel meer dan alleen een hotel

Van der Valk Enschede, als keuze voor een Hotel in Boekelo en omgeving, is veel meer dan een hotel alleen. U vindt er 152 ruime, royale kamers en luxe suites. Als u heerlijk wilt bijkomen van een intensieve dag, komt u in dit hotel in Boekelo en omgeving heerlijk tot rust. Er is daarnaast een moderne wellness center, een fitnessruimte en een zwembad. Deze bevinden zich op de twaalfde etage. Daarnaast kunt u in het hotel Boekelo en omgeving ook heerlijk dineren! Er is een heus á la carte restaurant waar u zich kunt laten verrassen door allerlei culinaire hoogstandjes.

Ook geschikt voor de zakelijke gast

Bent u op zoek naar een ruimte om uw zaken te bespreken? Of wilt u graag een congres in de omgeving van Boekelo houden? Dan is het Van der Valk Enschede hiervoor ook een aangewezen plek. Het Van der Valk Enschede heeft maar liefst tien multifunctionele zalen om vergaderingen en congressen te houden. Daarnaast is er gratis wi-fi voor iedereen en gratis parkeergelegenheid. Het is daarom de ideale locatie voor grote evenementen!

Meer informatie over hotel Boekelo? Neem dan nu contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over het Van der Valk Enschede of Boekelo hotel? Of wilt u gelijk een kamer of suite boeken? Neem dan nu contact met ons op via de website. U kunt ook meteen een kamer boeken via ons eenvoudige boekingsformulier op de website. Wij wensen u alvast veel plezier in het Van der Valk Enschede!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod