Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Eibergen

Zoekt u een hotel met sfeer? Vindt u het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de maaltijden? Graag in de buurt van Eibergen? Hotel Van der Valk Enschede heet u dan van harte welkom. Wij zijn de beste keus als u een hotel dichtbij Eibergen zoekt. Deze locatie ligt een half uurtje rijden bij ons hotel vandaan. Het dorp Eibergen is onbekend, maar zeker de moeite van een bezoek waard. U kunt hier prachtig wandelen. Bent u aan het einde van de morgen toe aan een gevarieerde lunch? Kom dan naar hotel Van der Valk Enschede en geniet van ons uitgebreide lunchbuffet. Blijft u liever nog wat langer in de buitenlucht? Kom dan in de loop van de middag naar ons hotel vlakbij Eibergen en kies voor koffie met een lekker stuk gebak.

Welke uitstapjes maakt u vanuit hotel Eibergen?


Het is een aanrader om langer dan een dag in het hotel nabij Eibergen te blijven. Deze regio heeft u veel te bieden. Zo kunt u gaan shoppen in Enschede of een van de vele musea bezoeken. U kunt er ook fietsen huren en van de natuur genieten. Of steek de grens over en ga een dagje naar Duitsland. Wenst u nog andere tips? Vraag deze gerust aan onze medewerkers. Service en kwaliteit staan bij hotel Van der Valk Enschede hoog in het vaandel.

Heerlijk wellnesscenter bij hotel Eibergen en omstreken

U verwacht van een hotel vlakbij Eibergen meer dan een goed bed en een voedzame maaltijd? U heeft groot gelijk. Tijdens een hotelovernachting mag u uzelf uitgebreid verwennen. Bij hotel Van der Valk Enschede kost dat u geen enkele moeite. Neem een duik in ons zwembad en geniet in ons wellnesscenter. Heeft u ook al eens ervaren hoe fit u zichzelf voelt na wat extra beweging? Maak daarom gebruik van onze fitnessruimte. Heeft u op een later moment nog zin in een lekker drankje? Dan bent u van harte welkom bij onze hotelbar.

Een hotel vlakbij Eibergen en dat het liefst scherp geprijsd? Boek dan zeker een kamer of suite bij hotel Van der Valk Enschede. Beter kunt u het niet krijgen.