Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Enschede centrum

Zin om een weekendje door te brengen in Enschede, in het oosten van Nederland? Enschede is een fantastische stad om te shoppen en een glaasje te drinken op een leuk terrasje. Bezoek de Oude Markt met haar vele restaurants, cafés en bars. Rondom de markt kunt u uitgebreid winkelen. Bezichtig de grote Joodse synagoge, ook wel de mooiste synagoge van West-Europa genoemd. Bewonder de schitterende kunstcollectie van het Rijksmuseum Twente. Het museum TwentseWelle is een natuurhistorisch museum, techniekmuseum en kunstmuseum tegelijkertijd. Zoekt u een rustig hotel nabij Enschede centrum? Waarom zou u in het drukbevolkte stadscentrum overnachten? Van der Valkhotel Enschede ligt op slechts twee kilometer van het centrum en biedt u alle gewenste comfort.

Rustig hotel nabij Enschede centrum

Ons hotel bevindt zich enkele kilometers ten zuiden van Enschede centrum. Met de auto zijn wij gemakkelijk bereikbaar via Rijksweg A35. Wandel te voet van ons hotel naar het centrum van Enschede. Neemt u liever de fiets? Ons hotel verhuurt zowel standaard fietsen (met 7 versnellingen) als elektrische fietsen. Maak kennis met de prachtige Twentse omgeving rond Enschede. Een deel van de voormalige vliegbasis Twenthe is nu een schitterend natuur- en recreatiegebied. Vanuit ons hotel bereikt u met de auto of met de fiets snel de mooiste locaties rond de stad. Waarom zou u een hotel in Enschede centrum boeken? Onze hotelreceptie geeft u alle informatie over de mooiste fiets- en wandelroutes in de omgeving.

De uitgebreide faciliteiten van Van der Valk Enschede

Op het gebied van comfort hoeft ons hotel niet onder te doen voor een hotel in Enschede centrum. In ons hotel vindt u op de twaalfde verdieping een gratis wellnesscentrum met binnenzwembad. Trek baantjes in het zwembad terwijl u geniet van het schitterende uitzicht over de omgeving! In onze fitnessruimte staan cardio- en fitness toestellen ter beschikking. Onze 152 ruime hotelkamers en suites bezorgen u het comfort dat u verwacht. In ons restaurant bent u de hele dag welkom om uw honger te stillen. Onze keukenbrigade zorgt zowel 's morgens, 's middags als 's avonds voor gevarieerde en uitgebreide maaltijden. Zoek niet langer naar hotel Enschede centrum, maar kom naar Van der Valk Enschede en u bent zeker van een onvergetelijke vakantie!

Hoe lang u ook bij ons wilt overnachten, Enschede en omgeving blijven altijd leuk. Neem snel een verder kijkje op de website en boek uw kamer! Wij hopen u snel te zien bij Van der Valk hotel Enschede.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod