Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Gronau

Gronau is een Duitse stad in Noordrijn-Westfalen gelegen aan de grens met Nederland. Op bezoek in deze charmante en muzikale stad? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar een goed hotel Gronau dat uw taal spreekt, voldoende uitval mogelijkheden biedt en toch rustig gelegen is. Het Van der Valk hotel Enschede bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van Gronau en is het beste Nederlandse alternatief voor een hotel Gronau. Waarom zou u ook kiezen voor een hotel Gronau als op slechts een steenworp afstand u een echt Van der Valk hotel kunt vinden dat aan al uw wensen voldoet.

Van der Valk Enschede

Het Van der Valk hotel Enschede is zeer eenvoudig te bereiken per auto. De ligging nabij afslag 25 van de A35 maakt van ons hotel de ideale uitvalsbasis als hotel Gronau, maar ook voor de omliggende bezienswaardigheden. Voor gasten die met auto komen is er voldoende parkeergelegenheid voorzien en ook met het openbaar vervoer staat u in geen tijd voor het Van der Valk Enschede. Afstappen aan het centraal station Enschede, op stadsbus 2 springen en u bent er in enkele minuten.

Een luxe kamer

Een Gronau hotel kan naar alle waarschijnlijkheid niet concurreren met de luxe en de service die u bij Van der Valk hotel Enschede wel krijgt. Ons hotel biedt maar liefst 152 luxe kamers en suites. Reist u alleen? Dan is een comfort kamer een goede keuze. Reist u met het hele gezin? Dan is een meerpersoonskamer aangewezen waarbij u de keuze hebt tussen diverse niveaus van luxe. Wilt u echt van absoluut comfort genieten in dit beste alternatief voor een hotel Gronau? Dan is er het penthouse inclusief stoomdouche, sauna en ligbad.

Ons hotel Gronau: de faciliteiten

Ons Van der Valk hotel Enschede biedt aan zijn gasten heel wat leuke faciliteiten. Zo kunt u tot rust komen in het wellness center van het hotel, daar vindt u een prachtig binnenzwembad met uitzicht terug. Wilt u wat werken aan uw conditie? Maak dan gebruik van de fitness die aanwezig is in het hotel of huur een fiets om op een sportieve manier de omgeving te verkennen.
Interesse? Boek dan nu snel een van onze kamers en bekijk de arrangementen.