Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Haaksbergen

Lichtenvoorde is voor de meeste mensen geen bekende plaats. Toch hebben hier vroeger belangrijke gebeurtenissen plaatsgevonden. Ook is er in vroeger tijden een prachtig kasteel gebouwd. Veel van de geschiedenis is nog te zien als u rondloopt in dit dorp. Zoekt u een hotel in Lichtenvoorde? Wellicht valt dat nog niet helemaal mee. Het is daarom misschien handig om wat in de nabije omgeving rond te kijken. Wat denkt u van hotel Van der Valk Enschede? Dit hotel ligt zo’n 38 kilometer bij Lichtenvoorde vandaan en heeft alles in huis om u een onvergetelijk verblijf te bieden. Wilt u in een specifieke periode naar het hotel vlakbij Lichtenvoorde? Bijvoorbeeld om een kijkje te nemen bij de bloemencorso of de Zwarte Cross? Bij hotel Van der Valk Enschede kunt u altijd terecht voor een comfortabele kamer of suite.

Een goedkoop hotel Lichtenvoorde

Een groot voordeel van een verblijf bij hotel Van der Valk Enschede als alternatief voor een hotel in Lichtenvoorde is dat u een scherpe prijs betaalt. Bij ons kunt u het hele jaar door gebruikmaken van last minutes of arrangementen. Ook hebben wij zeer regelmatig exclusieve aanbiedingen, zodat u voor een geringe prijs een kamer kunt boeken.

Geniet van de faciliteiten van hotel Lichtenvoorde en omstreken

Als u verblijft in een hotel nabij Lichtenvoorde is het een aanrader om een keer fietsen te huren. Twente kent veel mooie plekjes die u al fietsend goed kunt ontdekken. Bij de receptie van hotel Van der Valk Enschede hebben we eventueel mooie routes voor u klaarliggen. Bent u om zakelijke redenen op zoek naar een hotel dichtbij Lichtenvoorde en is het voor u belangrijk dat u aan het einde van de dag kunt ontspannen? De relaxstoelen in het wellnesscenter staan al voor u klaar. Daarnaast kunt u in hotel Van der Valk Enschede fitnessen, een duik nemen in het zwembad of een plaatsje nemen aan de hotelbar. Heeft u verder nog speciale wensen omtrent uw verblijf in het hotel vlakbij Lichtenvoorde, neem dan vooraf contact met ons op. We staan graag voor u klaar.