Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Lochem

Lochem is een fraaie plaats in Gelderland, gelegen aan de rivier de Berkel. Het schitterende natuurgebied rond de Lochemse Berg, met een historische uitkijktoren op de top, is een aantrekkingspool voor natuurliefhebbers. Wandelaars komen hier volop aan hun trekken! Zoekt u een Lochem hotel om in deze mooie streek uw vakantie door te brengen? Waarom zou u zich beperken tot een hotel in Lochem? Als u in erg comfortabele omstandigheden wilt overnachten, moet u beslist hotel Van der Valk Enschede overwegen. Vanuit ons hotel bereikt u Lochem in slechts een half uurtje. Een luxueus alternatief voor een hotel in Lochem!

Verken Lochem vanuit Van der Valk Enschede

Van der Valk Enschede is gelegen aan de zuidelijke rand van Enschede, nabij autosnelweg A35. Ons hotel is erg gemakkelijk bereikbaar via afrit 25 (Enschede). Parkeerplaatsen vindt u meer dan voldoende naast ons hotel. Het centrum van Enschede is slechts drie kilometer verwijderd. Profiteer van uw verblijf in ons hotel om zowel de stad Enschede als de streek rond Lochem te ontdekken!

Geen hotel Lochem maar dit alternatief

Waarom een hotel Lochem boeken als u bij Van der Valk Enschede voor een betaalbare prijs in erg luxueuze omstandigheden overnacht? U zult zich verbazen over de gerieflijkheid van onze 152 ruime kamers en weelderige suites. We beschikken ook over multifunctionele zalen, die zowel voor zakelijke bijeenkomsten als voor allerlei feesten gebruikt worden. Aan faciliteiten is er in ons hotel geen gebrek. Bezoek ons wellnesscentrum op de hoogste etage van het hotelgebouw, waar u een ongeëvenaard uitzicht hebt over Enschede. Naast het wellnesscentrum vindt u een modern binnenzwembad. Als u uw lichaam in goede vorm wilt houden, bent u welkom in onze fitnessruimte. Om de omgeving te verkennen, staat het u vrij om een standaardfiets of een e-bike te huren in ons hotel. In welk hotel Lochem gaat u zoveel voorzieningen aantreffen?

Ook aan uw culinaire wensen hebben we gedacht

Vanzelfsprekend wenst u lekker te smullen tijdens uw vakantie. U begint uw vakantiedag energierijk dankzij ons uitgebreide ontbijtbuffet. Voor de lunch kiest u tussen een à la carte lunch of ons lunchbuffet. Voor het diner ’s avonds vindt u op onze menukaart een grote variëteit aan overheerlijke gerechten. Bovendien organiseren we op zaterdag- en zondagavond een live cooking buffet. Een hotel Lochem gezocht? Kies voor het luxueuze hotel Van der Valk Enschede!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod