Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Ootmarsum

Het Van der Valk hotel Ootmarsum boekt u in Enschede. Hier geniet u van grote hotelkamers en riante suites. U houdt er een vergadering in een stijlvolle zaal op maat voorzien van moderne techniek en een passende inrichting. Ons hotel Ootmarsum heeft diverse faciliteiten zoals, een binnenzwembad op de twaalfde verdieping met panorama over Enschede, een fitnessruimte en een Wellness center. Of huur een fiets en verken Twente. Overnacht comfortabel tijdens uw mini vakantie of meerdaagse business meeting in het Oosten van het land. Wilt u een dagje naar het openluchtmuseum van Ootmarsum of de stad Enschede bezichtigen? Zoekt u de perfecte locatie voor uw huwelijksnacht? Boek dan een hotelovernachting of arrangement in ons hotel Ootmarsum.

Hotel Ootmarsum biedt haar gasten Live Cooking


In ons schitterende hotel in de omgeving van Ootmarsum eet u vers en lekker. Onze koks in Enschede zorgen voor een kwalitatief gerecht in het à la carte restaurant, of via roomservice op uw royale hotelkamer. Ontdek ons goed voorziene ontbijtbuffet en eet mee tijdens de zondagsbrunch. Boek een diner tijdens Live Cooking en kies uw maaltijd uit langs het eilanden buffet onder het genot van onze exclusieve binnenlandse drankjes. Of vier uw bruiloft bij ons en boek uw droomsuite binnen ons honeymoon arrangement. Komt u alleen? Geniet van uw cocktail aan de hotelbar of voer een gesprek in onze huiselijke lounge. U verblijft als particulier of als ondernemer altijd comfortabel in ons hotel Ootmarsum en kunt rekenen op een uitstekende service.

Hotel Ootmarsum boekt u gemakkelijk online


Hotelkamers en vergaderzalen bij Ootmarsum kunt u het hele jaar door boeken in het van der Valkhotel in Enschede. Wie op tijd hotel Ootmarsum reserveert heeft de eerste keuze. Informeer naar de verschillen tussen de kamers en suites en tussen de zalen, zodat u zeker weet dat de stijl en de ambiance van de ruimte aansluit op uw wensen. Bent u enthousiast geworden en wilt u gelijk een vergaderruimte, een hotelovernachting, of een honeymoon- of golfarrangement boeken? Doe dat dan meteen hier via vandervalkhotelenschede.nl. U bent van harte welkom!