Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Rijssen

Hotel Rijssen heeft ruime suites en kamers voor een prettig verblijf tijdens een weekendje weg of tijdens uw huwelijksreis. Bent u ondernemer en zoekt u vergaderruimte om een seminar te geven? Boek in ons hotel Rijssen stijlvolle vergaderruimte voorzien van geavanceerde techniek. Bezoek in de omgeving Rijssen kastelen en musea tijdens uw vakantie en overnacht in het van der Valk hotel Enschede. Gasten van alle leeftijden zijn bij ons welkom. Wij hebben diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken zoals fitnessapparatuur, een zwembad en een Wellness center.

Hotel Rijssen biedt gasten Live Cooking

Hotel Rijssen heeft een goede keuken en onze koks zetten u graag verse maaltijden voor. U kunt kiezen uit gerechten op de menukaart of u neemt een gebakje bij de koffie of een hapje nacho van de hapjeskaart. Ook voor kinderen is er een speciaal kindermenu. Houdt u van een lekker drankje, proef dan onze binnenlandse drankjes en cocktails. Wanneer u een arrangement boekt kiest u voor een bijbehorende menu selectie. Komt u in het weekend dan kunt u genieten van onze zondagsbrunch. Even bijpraten aan de hotelbar of neem een moment van ontspanning in de lounge of op uw hotelkamer. Onze roomservice staat doorlopend tot uw beschikking. Live Cooking tijdens uw diner geeft extra momentum aan uw verblijf.

Hotel Rijssen boekt u eenvoudig hier online

Hotel Rijssen in de buurt van Enschede boekt u voor uw vergaderingen of vakanties. Wilt u een uitstapje maken naar het centrum van Enschede en daar een museum bezoeken? Of zoekt u de rust bij Rijssen op door te gaan wandelen of fietsen in het nationaal landschap Sallandse Heuvelrug? Maak van ons hotel uw comfortabele vertrekpunt en/of eindpunt voor uw meerdaags verblijf in Twente. U kunt bij ons elektrische fietsen huren. Overnachten in ons comfortabel hotel Rijssen betekent dat u van een goed bed en een gezonde maaltijd bent verzekerd. Wie op tijd boekt en reserveert heeft de keus uit onze royale suites en mooie hotelkamerarrangementen. Boek hier direct een overnachting in hotel Rijssen bij vandervalkhotelendschede.nl.