Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Tubbergen

Tubbergen, een fraaie gemeente in het oosten van Overijssel. Tubbergen werd in 2011 verkozen tot Wandelgemeente van het Jaar. Wandelaars beschikken over een uitgebreid netwerk van onverharde wandelpaden, dat zich tot ver in de omgeving uitstrekt. Tubbergen ligt te midden van schitterende natuurgebieden. Het natuurreservaat Springendal staat bekend om zijn vele beken, bronnen en heuvels. De Kroezeboom op de Fleringer Es is een van de bekendste en oudste eikenbomen in Nederland. Wenst u te overnachten in een hotel in Tubbergen? Als u in een aangenaam en gerieflijk hotel nabij Tubbergen wilt logeren, is Van der Valk Enschede een uitstekende keuze. In slechts een half uurtje rijdt u van ons hotel naar Tubbergen.

Luxueus hotel om Tubbergen te verkennen

Van der Valk Enschede is gelegen ten zuiden van Enschede, nabij autosnelweg A35. Aan parkeerplaatsen is er geen gebrek op de gratis parking naast ons hotel. Het centrum van Enschede bereikt u in slechts 10 minuten. Ontdek vanuit ons hotel niet alleen de schitterende Twentse regio rond Tubbergen, maar ook de bruisende stad Enschede!

Uitgebreide voorzieningen in een luxueuze omgeving

Waarom logeren in een hotel Tubbergen als u bij Van der Valk Enschede in comfortabele omstandigheden overnacht? Ons hotel omvat 152 schitterend ingerichte kamers en thematische suites. Gratis wifi, airco en een ligbad met aparte douche behoren tot de standaard voorzieningen. De ruime zalen in ons hotel zijn bestemd voor allerlei feesten, jubilea, recepties en bruiloften. Ook zakelijke bijeenkomsten en congressen vinden er plaats. Trek naar de hoogste etage van ons hotel voor een verfrissende duik in ons stijlvolle zwembad. Daar vindt u ook ons wellnesscentrum, waar u zich heerlijk ontspant na een onvergetelijke vakantiedag. In onze fitnessruimte mag u zich uitleven op moderne cardio- en fitnessapparaten. Huur een fiets in ons hotel en leer de regio Twente kennen! In een hotel Tubbergen zult u niet zo snel zoveel faciliteiten aantreffen.

Smakelijk eten tijdens uw vakantie

In het restaurant van Van der Valk Enschede wachten u de heerlijkste maaltijden. Of het nu over het ontbijt, de lunch of het diner gaat: we schotelen u de lekkerste gerechten voor! Als u dit wenst, mag u ook deelnemen aan onze brunch op zondagmiddag of aan ons live cookingbuffet op zaterdag- en zondagavond. Zoek niet langer naar een hotel Tubbergen! Kies voor het gerieflijke hotel Van der Valk Enschede.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod