Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Winterswijk

Winterswijk ligt in de streek Achterhoek, in het oosten van de provincie Gelderland. Het Nationaal Landschap Winterswijk is een fraai gebied met molens, landerijen, houtwallen, beekjes en bossen. Een schitterend natuurgebied om mooie wandelingen en fietstochten te maken! Bezoek in Winterswijk ook Villa Mondriaan en bewonder de werken van de bekende kunstschilder Piet Mondriaan. Mis op woensdag en zaterdag de Winterswijkse Warenmarkt niet, waar u een groot assortiment verse etenswaren aantreft. Een korte vakantie in de omgeving van Winterswijk is een schitterend idee. U zoekt een gerieflijk hotel nabij Winterswijk? Waarom kiest u niet voor hotel Van der Valk Enschede? Ons hotel ligt aan de zuidelijke rand van Enschede en is zo’n 35 kilometer verwijderd van Winterswijk. Verken vanuit ons hotel niet alleen de streek van de Achterhoek, maar ook het centrum van Enschede!

Dit alternatief in plaats van een Winterswijk hotel

Kies voor het gemakkelijk bereikbare hotel Van der Valk Enschede in plaats van een hotel in Winterswijk! Ons hotel ligt aan autosnelweg A35. Neem afrit Enschede en na enkele minuten arriveert u bij Van der Valk. Een parkeerplaats vindt u dadelijk op de gratis parking bij het hotelgebouw. Het centrum van Enschede is slechts drie kilometer verderop.

Evenveel luxe als in een hotel Winterswijk

Wat comfort betreft, doen we zeker niet onder voor een hotel Winterswijk. Ons hotel biedt u de keuze uit 152 modern ingerichte kamers en luxe suites. Vanzelfsprekend geniet u op alle kamers van gratis wifi, airco en een ligbad met aparte douche. Van der Valk Enschede beschikt over meerdere zalen voor allerlei feesten, bruiloften en recepties. Deze zalen zijn ook bestemd voor vergaderingen, congressen en conferenties. Maak gebruik van het zwembad en de wellness voorzieningen op de hoogste etage van ons hotel. Het uitzicht over Enschede is hier prachtig! Aan uw conditie werken tijdens uw verblijf? Onze fitnessruimte heet u welkom! Een hotel Winterswijk kan u moeilijk nóg meer luxe bieden…

Laat u culinair verwennen

Van der Valk Enschede verrast u met de heerlijkste gerechten. ’s Morgens begint u uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds geniet u van een smakelijke lunch en een onovertroffen diner. Profiteer op zondagmiddag van een overvloedig brunchbuffet. Neem op vrijdag- en zaterdagavond deel aan ons live cooking buffet. Waarom een hotel in Winterswijk? Boek snel een aangenaam verblijf bij Van der Valk Enschede!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod