Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Enschede

Zoekt u een hotel om heerlijk te overnachten? Enschede is zeker het bezoekje waard. Vlakbij de grens met Duitsland vindt u deze gezellige stad vol met cultuur, winkels en horecavoorzieningen. Overnachten in Enschede is dan ook perfect als u toe bent aan een rustige vakantie waar u toch genoeg wilt beleven. Goed bereikbaar, langs de snelweg en vlakbij het centrum van Enschede, vindt u ons Van der Valk hotel. Wij verwelkomen u hier graag om een of meerdere nachtjes te verblijven.

In Enschede overnachten, in alle luxe

Al honderdvijftig jaar biedt Van der Valk u overnachtingen om niet snel te vergeten. Tegen een nette prijs verblijft u in onze hotels in alle luxe. Zo heeft ook ons hotel in Enschede u veel te bieden. Kom helemaal bij na een intensieve dag vol uitjes in een van onze 152 royale kamers en luxe suites. Dineren doet u in ons sfeervolle restaurant, met tal van culinaire mogelijkheden. Toe aan een ultiem rustgevend dagje? Spendeer de dag dan in ons moderne wellness center en zwembad. Na een nachtje in onze lekkere bedden kunt u de dag starten met een vers ontbijtje in ons restaurant. Dat klink best goed, niet dan?

In Enschede overnachten, in alle luxe

Of u nu de omgeving wilt verkennen of simpelweg rustig wilt overnachten, Enschede biedt u alle mogelijkheden. U kunt na een nachtje lekker te hebben geslapen er bijvoorbeeld voor kiezen Enschede te verkennen. Tussen de cafés, restaurants en barretjes vindt u altijd wel een leuk plekje om te genieten van een hapje of drankje. In de grootste winkelstad van het Oosten kunt u ook met shoppen prima een dagje vertoeven. Zoekt u liever een pittoresk dorpje op? Enschede ligt centraal in het mooie Twente en kent dus genoeg leuke dorpjes. Een dagje Duitsland is ook een goede optie tijdens het overnachten in Enschede.

Hoe lang u ook bij ons wilt overnachten, Enschede en omgeving blijven altijd leuk. Neem snel een verder kijkje op dewebsiteenboek uw kamer! Wij hopen u snel te zien bij Van der Valk hotel Enschede.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod