Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Haaksbergen

Restaurant Haaksbergen boekt u in het Van der Valk hotel Enschede. Reserveer een hotelovernachting of een meerdaags congres op onze locatie in Enschede en geniet van een diner buffet. U vindt hier luxe kamers, stijlvolle vergaderzalen, een fantastische keuken en scherp geprijsde arrangementen. Kom heerlijk eten in ons à la carte restaurant in Haaksbergen en geniet van het panorama over de stad op de twaalfde verdieping. Of u nu op vakantie gaat of een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, u bent bij ons van harte welkom.

Restaurant Haaksbergen verrast u met Live Cooking

In restaurant Haaksbergen serveren onze gecertificeerde koks verse schotels van verschillende menukaarten, zoals de dinerdeal maar ook de kinderkaart. In het weekend presenteren wij onder leiding van onze chef-kok Live Cooking. A la minute bereidt de kok ter plekke uw favoriete gerecht. In een gezellige ambiance kijken ook kinderen hun ogen uit en zij hebben hun eigen kidsbuffet. Gaat uw voorkeur uit naar een koud of een warm buffet? Wilt u vlees, vis of toch liever een wokgerecht? Geniet ook eens van de brunch op zondag en van een heerlijke ontbijt- of lunchbuffet. In onze lounge zakt u onderuit in heerlijke stoelen en u vindt een borreltje in onze hotelbrasserie. Bent u meerdere dagen onze gast? Vergeet dan niet een baantje te trekken in ons zwembad op de bovenste verdieping en te genieten in ons Wellness Center.

Boek in Restaurant Haaksbergen uw zakelijk diner!

Restaurant Haaksbergen is bij uitstek geschikt voor een zakelijke bijeenkomst met een diner. Het is dan ook het belangrijkste business meetingpoint van het Oosten van Nederland. In onze multifunctionele zalen vindt u alles wat u nodig heeft om een presentatie te geven, zoals een beamer en flipover. Ons stijlvol meubilair en de luxe inrichting nodigen u uit plaats te nemen. Geniet na de workshop in de businesslounge van een borreltje of een glaasje frisdrank. Boek de vergaderruimte ruim van tevoren, zodat u zeker weet dat de zalen nog vrij zijn. Staat er een bijeenkomst voor de deur en zoekt u nog vergaderruimte? Boek dan nu gelijk vast Restaurant Haaksbergen op vandervalkhotelenschede.nl.