Direct naar de contentDirect naar de footer

Trouwlocaties Overijssel

Woont u in Overijssel en beleeft u op korte termijn de mooiste dag van uw leven? Trouwen doet u uiteraard op de ultieme feestlocatie. Een plek waar voldoende ruimte is voor alle gasten en waar het u nergens aan ontbreekt. Dat is wat een bruiloftsfeest nodig heeft. Op zoek naar mooie trouwlocaties Overijssel? Bij het Van der Valk hotel Enschede zit u helemaal goed. Ons gehele team zorgt ervoor dat het u op deze dag nergens aan ontbreekt. U heeft zelf nergens geen omkijken naar en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een fantastisch feest in Overijssel

De provincie Overijssel is een fantastische plek om uw bruiloft te vieren. Ons Van der Valk hotel Enschede heeft diverse arrangementen waaruit u een keuze kunt maken. Wat dacht u van wakker worden in een luxe suite naar keuze en een uitgebreid ontbijt op bed? Na een lange dag en veelal korte huwelijksnacht is dit een fijn vooruitzicht, nietwaar? Indien gewenst zijn er ook voor uw bruiloftsgasten voldoende slaapplekken aanwezig na een dag feestvieren. Daarom loont het zeker om informatie in te winnen bij ons hotel om meer duidelijkheid te krijgen over uw wensen en onze mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over wat er zoal mogelijk is qua trouwlocaties Overijssel.

Boek online de mooiste trouwlocaties Overijssel

Voor de mooiste trouwlocaties Overijssel hoeft u niet verder te zoeken, want u bent bij Van der Valk hotel Enschede aan het juiste adres. Ons gastvrije hotel beschikt over een aantal mooie zalen waar u uw trouwfeest kunt vieren. Vanzelfsprekend hoeft u zich over het eten geen zorgen te maken. Onze chef-kok bereidt de heerlijkste gerechten voor u en uw bruiloftsgasten. Is het feest afgelopen? Dan komt u tot rust in een comfortabele suite. Na een lekker ontbijt trekt u de volgende dag Enschede in om te ontdekken wat de stad u te bieden heeft. Een betere start van uw huwelijksreis kunt u zich niet bedenken. Het is altijd fijn vertoeven in de veelzijdige provincie Overijssel, juist ook voor uw bruiloftsfeest.