Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Overijssel

Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland en is een fijne plek om te vertoeven. Hier kunt u de drukte van de randstad daadwerkelijk achter u laten. Uw partner verrassen met een uniek cadeau? Boek een nachtje weg of een romantisch weekendje bij Van der Valk Overijssel. U kiest hiermee voor een onvergetelijke overnachting in een luxehotel. U heeft de keuze uit 152 royale kamers voor een nachtje of weekendje weg. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, want bij Van der Valk is alles tot in de puntjes geregeld. Zo geniet u elke morgen van een overheerlijk ontbijt in ons hotel te Enschede.

De mooiste plekjes van Overijssel

Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Overijssel krijgt u de kans om de oosterse provincie wat beter te leren kennen. Bekende plaatsen zijn onder meer Zwolle en Kampen die elk hun eigen historische kenmerken bevatten. Een stadswandeling of fietstocht in de omgeving van deze steden is zeker aan te raden. Het Van der Valk Hotel ligt in Enschede en ook deze stad is een aanrader om van een bezoek te voorzien. De bruisende binnenstad is zowel tijdens de zomer als de winter een gezellige plek om rond te lopen. Naast winkels heeft Enschede tevens een breed aanbod aan culturele voorzieningen en horecagelegenheden.

Boek online een kamer bij Van der Valk Overijssel

Bent u toe aan een beetje ontspanning in eigen land? Kom dan overnachten bij Van der Valk Overijssel. Tijdens uw verblijf in ons hotel ontbreekt het u aan niets. Ons sfeervolle restaurant laat u namelijk kennismaken met diverse culinaire hoogstandjes. Verder beschikt het hotel over een wellness center en een mooi zwembad. Er is dus altijd voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Het boeken van een kamer bij Van der Valk Overijssel doet u gemakkelijk online. U betaalt bij ons geen reserveringskosten voor het boeken van een hotelkamer. Tenslotte is er voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten en profiteert u altijd van gratis wifi. Verras daarom uzelf en uw partner met een onvergetelijke overnachting bij het Van der Valk Hotel Enschede.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod