Wij verzorgen ook buffetten in een culinair thema. Alle buffetten kunnen worden uitgebreid met een dessertbuffet. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Mexicaans-tapasbuffet € 27,50 p.p.
Mogelijk vanaf 20 personen
Koud
- Bonte bonensalade
- Mexicaanse salade
- Plaatham met tomatensalsa
- Gemarineerde gamba’s
- Pepertjes met roomkaas en hamrolletjes met roomkaas
- Gevulde wraps
- Guacamole en chips
- Diverse broodsoorten met kruiden spread, koude sausjes en olijventapenade
Warm
- Rundvleespincho’s
- Balletjes in pikante saus
- Taco schelpen met gehaktvulling en diverse toppings
- Mexicaanse kip wraps en gevulde burrito’s
- Nachoschotel
----------
Vegetarisch buffet € 32,50 p.p.
Mogelijk vanaf 30 personen
Soep
- Minestrone soep; krachtige tomatenbouillon met garnituur van pasta en groenten. Geserveerd met stokbrood.
Koud
- Diverse salades
- Mesclunsalade met peppadew en krokante sesam
- Carpaccio van rode biet met feta en rucola
- Quinoa met sinaasappel en koriander
- Verschillende tomaatjes ‘dip en chip’
- Crème brulee van geitenkaas
- Tapasplateau met sweet peppers, crudité, gazpacho, gegrilde groente en gemarineerde artisjok
- Brood met diverse boters, koude sausjes en olijventapenade
- Spiesjes van gegrilde watermeloen en verschillende soorten snack fruit
- Verse fruitsalade
Warm
- Ravioli van bospaddenstoelen
- met bospaddestoelensaus
- Risotto met gepocheerde eieren en Old Amsterdam
- Groente pincho’s met saus van salie en tomaat
- Olijven ratatouille met Belgische abdijkaas gepaneerd in amandelen
- Gepofte aardappelen en mais met zure room en tuinkruiden
- Vegawrap met quacamole en crème fraiche
- Rijst, aardappelen en frites
- Warme groente
----------
Italiaans buffet € 29,50 p.p.
Mogelijk vanaf 20 personen
Koud
- Diverse salades
- Ceasarsalade van gerookte kip en knoflookcroutons
- Carpaccio met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
- Vitello tonnato
- Italiaanse ham- en worstsoorten
- Diverse broodsoorten met kruiden spread, koude sausjes en olijventapenade
Warm
- Penne / spaghetti
- Ravioli gevuld met paddenstoelen
- Bolognese- en carbonarasaus
- Kip in tomaten-dragonsaus
- Kleine schnitzels met krokante ham, salie en Gorgonzola
- Gepocheerde zalmfilet met pesto
- Gebakken gamba‘s met knoflookroom
- Mediterrane groenteschotel