Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor echte Thrillseekers

Family & Fun

In de regio Twente is altijd wat leuks te doen. Neem ons hotel als ideaal vertrekpunt voor een geweldig dagje uit. Beleef met het hele gezin een avontuurlijke dag in een attractiepark. Breng met vrienden een bezoek aan het stadion van FC Twente.

 • Go Planet Parc

  Go Planet Parc is de grootste amusementsboulevard van Oost-Nederland. Het kent een zeer grote variatie aan mogelijkheden voor ontspanning, drinken en eten. Het huisvest onder andere een mega bioscoop, bowling, een plek om te duiken en u kunt er karten. Voor ieder wat wils!

 • Glow Golf

  Hier speelt u minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor. Alles om u heen is namelijk op een bijzondere wijze uitgelicht met blacklights. Gebruik de speciale 3D-brillen en maak de beleving nog groter. Ontdek de extra dimensie in vloeren, wanden en decorstukken en ook het spel wordt een stukje moeilijker.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Een echt familiepretpark! Verscholen in de bossen wachten ruim 30 topattracties en shows. In het park vindt u spetterende wildwaterbanen, spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer!

Bekijk de website
 • Avontura Twentehallen

  In het grootste indoor speelparadijs van Enschede kunnen de kleintjes klimmen, springen en spelen. Er zijn verschillen speeltoestellen, zoals een ballenbak, rodelbaan, trampolines, glijbanen, een klimvulkaan en een autocircuit. Dit is zelfs maar een kleine greep van wat er allemaal te doen is.
 • Wilminktheater

  Het Wilminktheater is de grootste aanbieder van theatervoorstellingen en concerten in het oosten van ons land. Cabaret, pop, jazz, musicals, toneel, dans, muziektheater, jeugdtheater, opera, wereldmuziek en meer. Hier krijgt u het echte theatergevoel!

FC Twente

FC Twente

FC Twente is de trots van regio. De voetbalclub staat bekend om zijn fanatieke aanhang wat elke wedstrijd weer voor een geweldige sfeer zorgt. Tijdens uw bezoek aan Hotel Enschede moet u als voetballiefhebber dan ook zeker een thuiswedstrijd bijwonen. Het is zelfs mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen in stadion De Grolsch Veste.

Bekijk de website