Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Soep naar keuze

    6,00

    Tomaten-, mosterd-, groentesoep

  • Winterse salade *

    12,50

    Met rode kool, blauwe kaas, peccannoten en rozijnen

    * Vegetarisch
  • Zalmtartaar

    12,50

    Met gebrande zalm, gelakte biet, brokkel geitenkaas, mierikswortelcrème, krokante rijst

  • Charcuterie

    11,00

    Met rillette, paté, ham- en worstsoorten met brood en dips

  • Carpaccio

    11,50

    Met truffelmayonaise, oude kaas en rucola

  • Gamba’s

    14,50

    Gemarineerd en gegrild met zachtgegaard buikspek en hoi sin

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Pompoenravioli *

    18,50

    Met bereidingen van pompoen, gefrituurde salie en saus van witte wijn

    * Vegetarisch
  • Zalm

    22,50

    Met hutspot, wortelcrème, groene asperge, zoetzure wortel en mosterd-wortelsaus

  • Zeebaarsfilet

    22,50

    Met parelcouscous, artisjok, aubergine en saus vierge

    Toeslag in arrangement; 3,00

  • Schnitzel Enschede

    18,00

    Met ui, spek en champignons geserveerd met jägersaus

  • Coq au vin van maïskip

    20,50

    Filet van maïskip en krokante kipdij gegaard in rodewijnsaus, anijschampignon, sjalot, winterpeen en rodewijnsaus

  • Diamanthaas

    20,50

    Spies van diamanthaas met komkommersalade, gekarameliseerde ui en tzatziki

  • Eendenborst

    21,50

    Afgelakt met maple syrup en notencrunch, eendelever, gyoza van appel en vadouvanjus

  • Tournedos

    27,50

    Met gekonfijte aardappel, pompoen en rodewijnsaus

    Toeslag in arrangement; 6,00

Desserts

Desserts

  • Sorbet klassiek

    9,00

    Van verschillende soorten sorbetijs met vers fruit en kletskoppen

  • Lemon curd

    9,00

    Met meringue, bastognekoek en yoghurtijs

  • Dame blanche

    9,00

    Vanilleroomijs met warme chocoladesaus

  • Crème brûlée

    9,00

    Van tonkabonen met kaneelroomijs

  • Marqies van chocolade

    9,00

    Gelagerde taart van pure chocolade, sinaasappel en confituur van citrus met ijs van passievruchten

  • Kaas

    10,50

    Proeverij van buitenlandse- en streekkaassoorten