Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Rouleau van zalm en tonijntartaar

    met citrus-couscous en tomatenvinaigrette

  • Cocktail van Hollandse garnalen

    en gemarineerde gamba’s met avocado, gepocheerd kwarteleitje en schuimige cocktailsaus

  • Carpaccio van ossenhaas

    met crème van pesto, Parmezaanse kaas en veldsla

  • Mabré

    van Twentse plaatham, eendenpaté en zolderspek met toffee van pompoen en zoetzure pompoen

  • Geitenkaas *

    met gepofte paprika, ingelegde wortel, crème van sjalotten en vinaigrette van mosterdzaad

    * Vegetarisch
Soep

Soep

Soepen
  • Wildbouillon

    met shiitake en bosui

  • Strandkrabbensoep

    met zoetzure venkel en gerookte zalm

  • Soep van knolselderij *

    met aardappel en truffel

    * Vegetarisch
Tussengerechten

Tussengerechten

Tussengerechten
  • Gebakken qoquille

    met kruidenrisotto, zoetzure tomaat en schuim van strandkrabben

  • Gekonfijte kabeljauw

    met krokante pancetta, gestoofde kerrie prei en witte wijnsaus

  • Kalfswang en ravioli

    van ossenstaart met aardappelcrème en saus van paddenstoelen

  • Gnocchi *

    met eekhoorntjesbrood en schuim van truffel

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Gebakken tarbot

    en brandade van gerookte paling met coulis van spinazie en Hollandaise saus

  • Kalfsentrecote

    met pompoen, gekonfijte aardappel, gele en rode biet en eigen jus

  • Gebakken tournedos

    met knolselderij, rolletje van spitskool en saus van Vadouvan

  • Hertenrugfilet

    met rode kool, aardappel mousseline, spruitjes en saus van jeneverbessen

  • Krokant gebakken polenta *

    met gepofte paprika, groene asperges en saus van morieljes

    * Vegetarisch
Kerstdessert

Kerstdessert

Nagerechten
  • Assortiment van binnen- en buitenlandse kaassoorten

    met appelstroop en krentenwegge

  • Kerstdessert

    proeverij van desserts van onze patissier

  • Dame Blanche

    vanille roomijs met gesuikerde amandelen, slagroom en warme chocoladesaus

  • Taartje van peer en specerijenkaramel

    met crème van toffee en ijs van yoghurt

Drie gangen diner: €45,00

Voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht

Vier gangen diner: €52,50

Voorgerecht, soep of tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht

Vijf gangen diner: €57,50

Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht​

Onze kleine gasten ( 5 t/m 12 jaar) verwennen wij graag met een 3 gangen kindermenu à €19,50