Onze menukaart
Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten
Soep naar keuze
6,00 Tomaten-, mosterd-, groentesoep
Winterse salade *
12,50 Met rode kool, blauwe kaas, peccannoten en rozijnen
* VegetarischZalmtartaar
12,50 Met gebrande zalm, gelakte biet, brokkel geitenkaas, mierikswortelcrème, krokante rijst
Charcuterie
11,00 Met rillette, paté, ham- en worstsoorten met brood en dips
Carpaccio
11,50 Met truffelmayonaise, oude kaas en rucola
Gamba’s
14,50 Gemarineerd en gegrild met zachtgegaard buikspek en hoi sin

Hoofdgerechten
Pompoenravioli *
18,50 Met bereidingen van pompoen, gefrituurde salie en saus van witte wijn
* VegetarischZalm
22,50 Met hutspot, wortelcrème, groene asperge, zoetzure wortel en mosterd-wortelsaus
Zeebaarsfilet
22,50 Met parelcouscous, artisjok, aubergine en saus vierge
Toeslag in arrangement; 3,00
Schnitzel Enschede
18,00 Met ui, spek en champignons geserveerd met jägersaus
Coq au vin van maïskip
20,50 Filet van maïskip en krokante kipdij gegaard in rodewijnsaus, anijschampignon, sjalot, winterpeen en rodewijnsaus
Diamanthaas
20,50 Spies van diamanthaas met komkommersalade, gekarameliseerde ui en tzatziki
Eendenborst
21,50 Afgelakt met maple syrup en notencrunch, eendelever, gyoza van appel en vadouvanjus
Tournedos
27,50 Met gekonfijte aardappel, pompoen en rodewijnsaus
Toeslag in arrangement; 6,00

Desserts
Sorbet klassiek
9,00 Van verschillende soorten sorbetijs met vers fruit en kletskoppen
Lemon curd
9,00 Met meringue, bastognekoek en yoghurtijs
Dame blanche
9,00 Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
Crème brûlée
9,00 Van tonkabonen met kaneelroomijs
Marqies van chocolade
9,00 Gelagerde taart van pure chocolade, sinaasappel en confituur van citrus met ijs van passievruchten
Kaas
10,50 Proeverij van buitenlandse- en streekkaassoorten