Direct naar de contentDirect naar de footer

Feest naar uw wens bij ons!

Wij verwelkomen u graag in ons hotel voor een gezellig samenzijn. Kijk nu naar de mogelijkheden in ons hotel en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hotel Enschede biedt u een feestelijke ambiance en eindeloze culinaire mogelijkheden. Er is altijd een zaal die aansluit op de grote van uw gezelschap.

Van bedrijfsfeest tot jubileum en van receptie tot verjaardagsfeest. Wij toveren de zalen om en laten het aansluiten op de door u gewenste gelegenheid. Wij beschikken over alles om uw feest speciaal te maken. Denk aan een dansvloer, podium en passende decoratie.

Samen met u organiseren wij een feest om nooit te vergeten. Zo hoeft u alleen nog maar optimaal te genieten tijdens het feest. Na afloop van uw feest is het mogelijk om te verblijven in ons hotel. Waarna u de volgende ochtend heerlijk kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek en rondleiding om vervolgens aan uw wensen een passende invulling te geven.

De mogelijkheden

 • Buffetten

  Buffetten

  Wij organiseren graag dinerbuffetten voor u, die wij aanbieden vanaf 20 personen. Lees nu meer over de mogelijkheden.

  Buffetten
 • Diner

  Diner

  Kom en geniet van een heerlijke diner, geserveerd vanaf 8 perosnen. Lees verder voor de mogelijkheden.

  Diner
 • Borrel

  Borrel

  Iets te vieren in de stijl van een borrel? Dan kunt u bij ons altijd terecht. Lees hier meer over de mogelijkheden.

  Borrel
 • BBQ

  BBQ

  Wij bieden barbecue arrangementen aan vanaf 50 personen. Zie de diverse mogelijkheden en kom genieten bij Valk Exclusief hotel Enschede.

  BBQ