Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Het hotel is geopend voor hotel gasten. Vanaf heden kunnen gasten met een hotelarrangement in onze restaurants ontbijten en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Hotelgasten:
Hotelgasten kunnen lunchen en dineren. Reserveren is hiervoor wel verplicht. Het maximaal aantal personen aan 1 tafel is 4 personen. Uitzondering op de 4 personen is enkel, als u allen uit 1 huishouden bestaat.

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij check in vragen wij hoe laat u wenst te dineren
  • Voordat u het restaurant betreedt, stellen wij u een aantal gezondheidsvragen
  • Als laatste vragen wij om (verplicht) uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen

Ontbijt
Gasten met een hotelarrangement kunnen alle dagen gebruik maken van het ontbijt in het restaurant.
Het ontbijt vindt plaats van 06:30 uur tot 11:00 uur (maandag t/m vrijdag) en van 07:00 uur tot 11:00 uur (zaterdag en zondag)

Lunch
Onze hotelbar is dagelijks voor de lunch geopend. Gerechten van de lunchkaart serveren wij vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur.

Hotelbar
Onze hotelbar is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur voor onze hotelgasten.

Lunchbuffet
Momenteel is er geen lunchbuffet.

Diner
Het restaurant is tussen 16:00 uur en 22:00 uur geopend voor onze hotelgasten.

Hotelbar
Onze hotelbar is geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur.

Roomservice
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijt of dineren hebben wij een roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. De kosten van de roomservice bedragen €12,50 per bestelling.

Terras
Het terras is bij mooi weer geopend

Live Cooking & brunch
Op dit moment is er geen Live Cooking of zondagsbrunch

Zwembad

Ons zwembad is op dit moment geopend voor hotelgasten op reservering. Voor meer informatie contacteer de receptie.

Fitness & Wellness

Onze fitness- en wellnessruimtes zijn op dit moment geopend voor hotelgasten op reservering. Voor meer informatie contacteer de receptie.

Kunnen we in het restaurant eten?
Ja! U kunt als hotelgast genieten van heerlijke ontbijtjes, lunches en diners in de restaurants van onze hotels. Bij het boeken van uw hotelarrangement kunt u direct uw ontbijt, lunch én diner reserveren.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Ja, a la carte lunch is weer mogelijk voor hotelgasten. Helaas kunt u niet reserveren voor onze zondagsbrunch of lunchbuffet.

Is de Live Cooking open?
Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Graag tot ziens in Hotel Enschede!
Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 16-10 Enschede